12 Haziran 2009

Terminatör, Kurtuluş Terminator Salvation - Film izle

Terminatörler yani makineler insanlığı ele geçirmek üzere, kahramanımızın mücadelesinde bu savaşta acaba insanlık kazanabilecek mi? Arnoldun yerine gelen aktör hiç de fena bir oyun sergilememiş. Oldukça kaliteli bir sinema filmi ilgiyle izleyeceksiniz. Sernini son filmi tam bir görsel şölen.
Tür : Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 5 Haziran 2009
Yönetmen : McG
Senaryo : John D. Brancato , Michael Ferris , Jonathan Nolan , Gale Anne Hurd , Anthony E. Zuiker , James Cameron.
Görüntü Yönetmeni : Shane Hurlbut.
Müzik : Danny Elfman.
Yapım : 2009, ABD / Almanya / İngiltere.

Oyuncuları: Christian Bale (John Connor) , Anton Yelchin (Kyle Reese) , Bryce Dallas Howard (Kate Connor) , Moon Bloodgood (Blair Williams) , Sam Worthington (Marcus Wright) , Helena Bonham Carter (Dr. Serena Kogan) Bu sinema şaheserini kaçırmayın.
Kıyamet Günü yaşandıktan sonra, 2018 yılındayız. Beklenildiği gibi makineler kontrolü ele geçirmiş ve geriye kalan bir grup insan Skynet’e ve ordularına karşı bir direniş başlatmıştır.

Direnişi örgütleyen John Connor’ın bu savaşı kazanabileceğine olan inancı Marcus Wright isminde bir yabancının ortaya çıkmasıyla sarsılıyor. En son bir hapishane hücresinde olduğunu hatırlayan Marcus’un gelecekten mi yoksa geçmişten mi geldiği sorusuyla karşı karşıya kalıyor.

İkili, Skynet’in insanoğlunu tamamen ortadan kaldırabilecek son saldırısını engellemek amacıyla, Skynet’in operasyonlarının yapıldığı üsse doğru yola çıkıyorlar.

.



Call Girl - Tele Kız (+18) - Film izle

Yapım : 2007, Portekiz
Tür : Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen : António-pedro Vasconcelos
Senaryo : Tiago Santos
Oyuncular : Joaquim de Almeida, Ivo Canelas, Nicolau Breyner, Soraia Chaves
Yapımcı : Tino Navarro
Görüntü Yönetmeni : José António Loureiro
Süre : 2 saat, 25 dk.

18 Yaşından küçükler için uygun olmayabilir.


CD 1

CD 2

Kurtlar Vadisi Pusu 63. Bölüm Full Dizi İzle




Kurtlar Vadisi Pusu - 63
Açıklama: Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta nefes kesecek bir sezon finaliyle yaz tatiline giriyor. Cevat, ele geçirdiği Erhan’a ne yapacak? Polat ve Memati, Erhan’ı Cevat’ın elinden kurtarabilecek mi? Erhan yaşayacak mı? İskender’in Başbakan’a düzenlediği suikast başarıya ulaşacak mı? Başbakan’ı kurtarmak isterken vurulan Polat Alemdar’ın akıbeti ne olacak? Vadi’nin sevilen karakterleri Memati, Bulut, Yıldız, Muro ve Ebru’yu, sezon finalinde hangi sürprizler bekliyor? 11 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun muhteşem sezon finalini sakın kaçırmayın










V for vendetta - Film İzle


Matrixin yapımcılarından kaliteli bir bilim kurgu filmi daha. Vendetta enteresan bir kahramandır. Savaşı sanatla bütünleştirmiştir. Bu kahramının hikayesini anlamak için izleyin. Enteresan maskesi ile izleyicileri etkiliyor. İngiliz yapımı bir bilim kurgu. Bu entellektüel kahramanı konu alan filmi kaçırmayın.






09 Haziran 2009

Arahan - Online film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Yapım: GüneyKore
Tür: Aksiyon, Komedi
Yönetmen: Seung-wan Ryoo

Komik ve aksiyon dolu bir film . Görsel efekler mükemmel derecede süper olmuş. Eğlence ve dövüş sanatının fantastik uygulamalarını görebileceksiniz. Sıradan bir polis memuru oldukça salak biri idi. En azından öyle görünüyordu. Ama anlaşıldıkı bu polisin özel güçleri varmış.mükemmel bir komedi aksiyon filmi .iyi seyirler


İmparatorun Savaşçıları - Online film izle

Image Hosted by ImageShack.us

imparatoriçe ve savaşçıları evet bir guzel çin filmi daha izlemekten cok mutluyum, tabiatla bezenmis gorsel unsurlarin icinde akici bir film oldugunu soyleyebilirim. bu çin filmleri iyiden iyiye beni bayagi bir sardi :)

Yapım : 2008, Çin / HongKong
Tür : Aksiyon / Dram
Yönetmen : Siu-tung Ching
Senaryo : Tin Nam Chun, James Yuen
Oyuncular : Donnie Yen, Kelly Chen, Leon Lai, Xiaodong Guo, Zhenghai Kou
Yapımcı : Chung Man Yee
Görüntü Yönetmeni : Xiaoding Zhao
Müzik : Chris Goodes
Süre : 1 saat, 39 dk.
Gösterim Tarihi : 19 Mart 2008

***PART 1 IZLEMEK ICIN TIKLAYIN ***

*** PART 2 IZLEMEK ICIN TIKLAYIN ***

Başkalarının Hayatı - The Lives of Others - Online film izle

Image Hosted by ImageShack.us

-Berlin Duvarı yıkılmadan önceki Doğu Almanyanın rejim yanlısı hükümetinin sanatçıya bakış açısı,sanatçıların idealleri uğruna özel hayatlarından vazgeçip canları pahasına insanları gerçeklerle yüzleştirmek isteyişi...dewletin başındakilerin sistemi korumak adına elinden geleni ardına koymuyor görünüşünün altında aslında tek kaygılarının koltuklarını kaybetme korkusunun oluşu...
-sisteme bağlı bir yüzbaşı,we sanatçının iki kişilik hayatına hayalet gibi sızan 3.kişi olarak görew icra ediyor oluşu...onların hayatını yakın takibe alırken "ben bu zamana kadar ne yaptım?ne yapıyorum?" diye kendine sorarak kendisiyle,hatalarıyla yüzleşmesi...

bu ayrıntılar çok güzel işlenmiş.filmin sonuna gelince;
-yüzbaşımızın we yazarımızın birbirlerinden gizli birbirlerine yaptıkları iyilikler,yüzbaşının rütbesinin elinden alınmasını dahi umursamayıp doğru bildiğinden şaşmayışı we tarihin akışını değiştiren olayda başrol oynaması,89 yılında Berlin Duvarının yıkılışı,en güzeli we en etkileyici olanı ise;duvar yıkıldıktan sonra tüm gizli dosyaların arşiwe konulması.dewletin kimleri takibe aldığı,raporda yazılanlar,ajanların kimlikleri..vs artık hepsine ulaşılabiliyordu isteyen.we yazarımızı takibe alan yüzbaşımızın raporun sonuna kırmızı mürekkeple parmak basmış olması çok güzel bi nüanstı bana göre.filmin wurucu repliklerinden biri ise
-kitap hediyemi olacak?
-hayır,bu benim için... finali ile sizi büyüleyen bir film...uzun olmasına rağmen konu itibariyle izlenilir kılıyor kendini

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 9 Mart 2007
Yönetmen : Florian Henckel von Donnersmarck
Senaryo : Florian Henckel von Donnersmarck
Görüntü Yönetmeni : Hagen Bogdanski
Müzik : Stéphane Moucha , Gabriel Yared
Yapım : 2006, Almanya , 137 dk.

Oyuncular

Martina Gedeck (Christa-Maria Sieland) , Ulrich Mühe (Kaptan Gerd Wiesler) , Sebastian Koch (Georg Dreyman) , Ulrich Tukur (Anton Grubitz) , Thomas Thieme (Bruno Hempf) , Hans-Uwe Bauer (Paul Hauser) , Volkmar Kleinert (Albert Jerska) , Matthias Brenner (Karl Wallner)

Doğu Almanya’nın kapalı politik ve toplumsal atmosferi içinde, Sosyalist Birlik Partisi’ne ve devlete sadakatleri sürekli sorgulanan insanlar, daimi bir baskı altındadırlar. Gerd Wiesler de, ünlü oyun yazarı Georg Dreyman’ı gözlemlemekle görevlendirilmiş bir yüzbaşıdır.

Yazar ve sevgilisinin yaşadıkları apartmanın çatı katına yerleşen Yüzbaşı, sürekli olarak ikilinin yaşamını Bakan Hempf’ e rapor etmektedir. Ama günler boyu gözlediklerinden ikilinin yaşamı ile ilgili herhangi bir olumsuzluk rapor edemez. Ta ki Bakan Hempf, Georg Dreyman’ın kız arkadaşına cinsel tacizde bulunana kadar…

Sevgilisinin maruz kaldığı durum üzerine yaşadığı baskı ile ilgili sabrı taşan Georg, Doğu Almanya’daki koşulları tüm dünyanın duyması için Der Spiegel’e yazı yazmaya karar verir. Yüzbaşı için aradığı fırsat sonunda doğmuştur. Ama günler boyu izlediği bu iki insanın hayatının kendi üzerinde bıraktığı etkiler, hayatını ve varoluşunu sorgulamasına neden olacaktır.

Altın Küre ve Avrupa Film Ödülleri dahil katıldığı pek çok festivalde ödüle boğulan Başkalarının Hayatı, etkili anlatımı ve hümanist yaklaşımı ile dikkat çekiyor.







08 Haziran 2009

The Spirit - Film izle

the spirit izle
IMDB Puanı: 5.0/10
Yapım: ABD
Tür: Aksiyon - Dram - Fantastik - Gerilim
Yönetmen: Frank Miller
Senaryo: Frank Miller
Senaryo (Kitap): Will Eisner
Görüntü Yönetmeni: Bill Pope, David Newman
Süre: 1 saat 40 dk
Gösterim Tarihi: Şubat 2009

Oyuncular: Scarlett Johansson , Eva Mendes , Samuel L. Jackson , Gabriel Macht , Jaime King

Filmin Konusu:
Will Eisner’in ‘The Spirit’ adlı çizgi romanından beyazperdeye uyarlanan ve Sincity, 300 ve Elektra’nın yazarı & Sincity üçlemesinin yönetmeni Frank Miller’ın yönettiği filmde Spirit isimli maskeli ve etrafı güzel kadınlarla dolu bir varlıktır. Spirit, Central City’yi korumak için polis ile beraber, şehirdeki suçlular ve The Octopus ile mücadeleye girişir.


Kan Savaşı - The Vanguard - Film izle

kan savaşı izle
Yapım: 2008 / ABD
Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen: Matthew Hope
Senaryo: Matthew Hope
Görüntü Yönetmeni: David Byrne, Mark Delany
Süre: 1 saat 29 dk

Oyuncular:
Bahi Ghubril, Emma Choy, Jack Bailey, Karen Admiraal, Ray Bullock Jr.

Filmin Konusu:
Yıl 2015. En son bilinen Petrol alanları küresel savaş nedeni ile kayıplara karıştı. Aşırı nüfus ve açlık kaosun içinde gezegenimizin en büyük sorunu oldu. Ancan bu vahşi hayata, Çaresiz kalanlar direniş için bir müfreze kurar. Direnişin istediği, huzursuz, öfekli ve bir çılgın tarafından iadre edilmektedir çünkü bu dünyada cinayet ,delilik ve yamyam katliamlar olacatır.


Melekler Ve Şeytanlar - Film izle

Melekler Ve Şeytanlar filmini izle
IMDB Puanı: 6.9/10
Yapım: 2009 / ABD / Fransa
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Ron Howard
Senaryo: Akiva Goldsman , David Koepp
Senaryo (Kitap): Dan Brown
Görüntü Yönetmeni: Salvatore Totino
Görüntü Yönetmeni: Hans Zimmer
Süre: 140 Dk.

Gösterim Tarihi: 15 Mayıs 2009 (Türkiye)
Oyuncular: Tom Hanks , Ewan McGregor , Pierfrancesco Favino , Stellan Skarsgård , Ayelet Zurer

Yapımcı: Dan Brown , Ron Howard , John Calley , Brian Grazer

Filmin Konusu:

Çok eski gizli bir kardeşlik örgütü. Dünyayı yok edecek ölümcül yeni bir silah, akıl almaz bir hedef.

Harvard Üniversitesi Simgebilim Profesörü Robert Langdon efsanevi gizli örgüt Illuminati’nin -Galileo zamanından beri Katolik Kilisesi’nin bağnaz inançlarını lanetleyerek bilimin yararlarını yücelten- hala faaliyette olup cinayetler işlediğini öğrenince şok geçirir. Parlak bir fizikçi olan Leonarda Vetra cinayete kurban gitmiştir. Tek gözü oyulmuş ve göğsü örgütün sembolüyle dağlanmıştır. Bilim adamının son buluşu güçlü ve çok tehlikeli enerji kaynağı karşımadde çalınmış ve yeni Papa seçiminin gerçekleşeceği gün Vatikan Şehri’nin altına saklanmıştır. Langdon, Vetra’nın meslektaşı ve aynı zamanda kızı olan Vittoria ile medeniyeti yok olmaktan kurtarmak amacıyla Roma sokaklarında, kiliselerde ve katakomplarda soluk soluğa koşuşturarak 400 yıllık izi sürerek Illuminati’nin izini bulmaya çalışırlar.

Brown bu romanda tıpkı bir hokkabaz gibi havaya yüzlerce top fırlatıp hiçbirini yere düşürmeden okuyucuyu inanılmaz bir gerileme sürüklüyor



Kan Kitabı - Book of Blood - Film izle

kan kitabı izle
Yönetmen: John Harrison
Senaryo: Clive Barker, John Harrison
Tür: Gerilim / Korku
Müzik: Guy Farley
Görüntü Yönetmeni: Philip Robertson

Oyuncular: Jonas Armstrong,Doug Bradley,James Watson, James McAnerney,Paul Blair

Filmin Konusu:
Doğa üstü güçlerin ve olayların varlığını yıllarca süren araştırmalarıya kanıtlamaya çalışan Dr. Mary Florescu, sonunda teorilerinin geçekliğini kanıtlayabilmek için bir fırsat yakalar. Çok güvendiği dostu ve iş arkadaşı, Reg Fuller ile Tollington’da sebebi ve nasıl olduğu açıklanamayan cinayetlerin işlendiği bir eve yerleşirler. Dr. Florescu yanında içgüdülerine güvendiği öğrencilerinden birini de almıştır. Simon McNeal, oldukça yakışıklı bir gençtir ve geçmişindeki paranormal olaylar yüzünden Mary’nin hem kişisel hem de profesyonel anlamda dikkatini çekmiştir. Mary Torrington’daki bu karanlık evin sırrını çözmekteonun medium güçlerinden faydalanmayı ummaktadır. Araştırmaları sırasında olan garip, korkunç ve açıklanamaz durumlar Mary’i ispatları konusunda yüreklendirecektir. Fakat bu sırada Mary ve Simon’ın arasında başlayan tutkulu ilişki Tollington’daki bu garip evin tarif edilemez sakinlerini bu genç ve yetenekli adama yöneltir. Mary bu evin yolunu kaybetmiş ruhların buluşma noktası olduğunu çok geç anlayacaklardır. Simon’ın özel güçlerinden ise faydalanma şekilleri çok acı verici ve korkunç olacaktır.


Peşinde Ölüm Var - Film izle

Peşinde Ölüm Var film izle
Yapım: 2007 / GüneyKore
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen: Oh Ki Hwan
Senaryo: Kang Gyung-ok, Oh Ki Hwan Kang, Kyung-ok
Yapımcı: Moo Ryung Kim
Görüntü Yönetmeni: Yong-heung Kim, Kim Jun-seok
Süre: 1 saat 24 dk
Gösterim Tarihi: 05 Haziran 2009 (Türkiye)

Oyuncular: Gi-woong Park , In-gi Jeong , Jin-seo Yun , Ki-woo Lee , Nae-sang Ahn

Filmin Konusu:

Genç bir kız ailesinden bir çok kişiyi ve arkadaşlarını hayal edilemeyecek kadar acımasız yöntemle öldüren bir “lanet” tarafından izlenmektedir.
Genç kız lanet tarafından kurban edilmeden önce bu canice gizem ardındaki sırrı bulmaya çalışmaktadır.




Star Trek - Uzay Yolu - Film izle

star trek izle
Tür : Dram - Bilim Kurgu - Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Mayıs 2009
Yönetmen : J.J. Abrams
Yapım : 2008 - ABD

Oyuncular :
Chris Pine (Kirk) , Zachary Quinto (Spock) , Eric Bana (Nero) , Simon Pegg ( Scotty) , Winona Ryder (Amanda Grayson) , Zoe Saldana (Nyota Uhura)

Filmin Konusu:

Bugüne kadar yapılmış en gelişkin uzay gemisi Atılgan’ın mürettebatının gençlik yıllarındaki ilk tanışma günlerinin inanılmaz öyküsünü anlatan “Star Trek” ile tüm zamanların en büyük macerasına hazır olun. Henüz çaylak günlerini yaşayan mürettebatımız, aksiyon, komedi ve kozmik tehlikelerle dolu bir yolculukta; insanoğlundan intikam alma misyonunu yüklenmiş şeytani güçleri durdurmanın çaresini bulmaya çalışacaklar.

Galaksinin kaderi iki sıkı rakibin elindedir. Bir tarafta Iowa’daki çiftlikte doğup büyümüş, serseri ruhlu, heyecan ve macera arayan genç James T. Kirk (Chris Pine); diğer tarafta ise her türlü duygusallığı reddeden mantık bazlı bir toplumda yetişmiş olan Spock (Zachary Quinto) vardır. Daha önce hiç gidilmemiş, hayal bile edilemeyen tehlikelerle dolu yolculukta mürettebatı yönetebilmek, ikisi arasında oluşacak sıradışı ama güçlü dostluğa bağlıdır.





Testere 5 - Saw 5 - Film izle

testere5 izle
imdb puanı : 6.4/10
Yapım : 2008, ABD
Tür : Gerilim / Gizem / Korku / Suç / Psikolojik
Yönetmen : David Hackl
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Süre : 1 saat, 47 dk.
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Yapımcı : Mark Burg, Oren Koules, Peter Block, Jason Constantine, Troy Begnaud
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton, James Van

Oyuncular :

Tobin Bell, film izle, film seyret, sinema seyret, film indir, bedava film izle, Ken Leung, Shawnee Smith, Julie Benz, Costas Mandylor, Scott Patterson, Greg Bryk, Mark Rolston, Betsy Russell, Samantha Lemole, Laura Gordon, Alex Revan

Filmin Konusu :

Popüler TESTERE / SAW serisinin beşinci bölümünde kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini yaşatacak hayatta kalan son kişidir. Ancak tehdit sözkonusu olduğunda sırrının açığa çıkmaması için herşeyi göze alarak tüm tehlikleri ortadan kaldırmak zorundadır.





Müzede Bir Gece 2 - Filmi izle

müzede bir gece 2 filmini izle
Yönetmen:Shawn Levy
Senaryo: Robert Ben Garant, Thomas Lennon
Tür: Aksiyon, Komedi
Yapım: ABD
Gösterim tarihi: Mayıs 2009

Oyuncular : Ben Stiller, Amy Adams, Owen Wilson, Hank Azaria, Robin Williams, Christopher Guest

Filmin Konusu:

Larry müzedeki maaşı düşük görevinden ayrılıp Daley Aygıtları’nın ürünlerini icat etmeye girişir. İstediği her şeyi başarmış gibidir, ama bir eksik vardır. Bir şey onu eski hayatına, bir zamanlar mucizelerle dolu geceler yaşadığı Doğal Tarih Müzesi’ne çekmektedir adeta. İşte orada beklenmedik bir şey keşfeder. Serginin en sevdiği kısımları, yani arkadaşları, tozlu raflara kaldırılmak üzeredirler, Smithsonian arşivlerine.

Gelecekleri belirsizdir, ta ki Larry minyatür kovboy Jedediah’tan sıkıntılı bir telefon alana kadar. Yeni gelenler kendi yerlerini çoktan yapmışlardır. Bunlar arasında 3000 yıllık uykusundan uyanan ve aksi olan Mısır kralı Kahmunrah da vardır. Artık o ve tarihin en ürkünç yardakçıları; Korkunç Ivan, Napoleon Bonaparte ve Al Capone müzeyi ve sonra da tüm dünyayı ele geçirmek için uğraşırlarken Yeraltı dünyası Ordusu’nu da serbest bırakırlar

Not: Filmlerin açılması için bilgisayarınızda divx player kurulu olması gerekmektedir.

Part 1 Tıkla izle

Part 2 Tıkla izle

Bir Katilin Günlüğü - Journal Of A Contract Killer - Film izle

bir katilin günlüğü filmini izle
Bir Katilin Günlüğü - journal of a contract killer
Yönetmen : Tony Maylam
Tür : Aksiyon / Polisiye
Süre : 90 dakika
Ülke : İngiltere

Oyuncular :
JustinePowell, Adam Leese, Jake Canuso, Marco Gambino, Heather Bleasdale,Isabella Damiano, Michele Damiano, Bill Sheehan, David Janson, LianneMarie Harding Williams, Michele Autorino
Stephanie Komack was a high-class hooker and assassin for the Italian Mob. Now working in London as a waitress.




Karabasan 3 - Bogeyman 3 - Filmi izle

karabasan 3 izle
IMDB Puanı: 4.8/10
Yapım: 2009 / ABD
Tür: Gerilim - Korku
Yönetmen: Gary Jones
Senaryo: Brian Sieve
Süre: 1 saat 34 dk

Oyuncular: Jayne Wisener , Mimi Michaels , Erin Cahill , Kate Maberly , Matt Rippy

Yapımcı: John Cappilla , Andrew Pfeffer , Steve Hein , Joseph Drake , Robert G. Tapert
Görüntü Yönetmeni: Lorenzo Senatore, Joseph LoDuca





Benimle Evlenir misin - 27 Dresses - Film izle

Benimle Evlenirmisin izle
Tür : Komedi / Romantik
Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008
Yönetmen : Anne Fletcher
Senaryo : Aline Brosh McKenna
Yapım : 2008, ABD
Süre: 107 dk.

Oyuncular:

Brian Kerwin (Hal) , Charli Barcena (Genç Tess) , Peyton List (Genç Jane) , Jane Pfitsch (Kuzen Lisa) , Alexa Gerasimovich (Çiçekçi Kız) , Katherine Heigl (Jane) , Krysten Ritter (Gina) , Anne Fletcher (Kaba Taksi Hırsızı) , James Marsden (Kevin)

Filmin Konusu:

Jane hayatı boyunca tam 27 kez nedime olmuş, bu evlilik seremonilerine eşlik etmiştir.

Kız kardeşinin evleneceği haberi üzerine,zaten artık işi gibi olan nedimelik görevini seve seve kabul eder. Ancak damadı gördüğünde fikri değişecektir: Çünkü müstakbel damat, Jane’in önceden gizlice aşık olduğu Kevin’den başkası değildir.





Madagaskar - Escape 2 Africa - Film izle

madagaskar 2 izle
Tür : Komedi -Animasyon
Gösterim Tarihi : Kasım 2008
Yönetmenler : Eric Darnell, Tom McGrath
Yapım : 2008 - ABD

Seslendirenler : Bernie Mac ( Zuba) , Ben Stiller (Alex) , Sacha Baron Cohen ( Julien) , David Schwimmer (Melman) , Jada Pinkett Smith ( Gloria) , Chris Rock ( Marty) , Cedric the Entertainer (Maurice)

Filmin Konusu:
New York Hayvanat Bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam Gloria’nın maceraları, ilk filminin kaldığı yerden devam eder.

İlk filmde New York’tan Madagascar Adası’na kaçan kahramanlarımız, bu sefer Afrika’da maceralarına devam ederler.

İkinci filminde de seslendirme ekibinin aynen korunduğu Madagaskar serisi -ismini ilk maceralarının geçtiği adadan almasına rağmen- birkaç filmle devam edecektir.

Hücre 2 - The Cell 2 - Film izle

hücre 2 izle
Yapım: 2009 / ABD
Tür: Bilim Kurgu , Gerilim
Yönetmen: Tim ıacofano
Senaryo: Rob Rinow, Lawrence Silverstein, Alex Barder
Yapımcı: Lawrence Silverstein
Görüntü Yönetmeni: Geno Salvatori, John Massari
Süre: 1 saat 34 dk

Oyuncular: Bart Johnson , Frank Whaley , Amee Walden , Ben Naccarato , Charles Halford

Not: Film şuan için orjinal dildedir. Altyazı eklenecektir.

Keyifli Seyirler…

Tıkla İzle (divx player gerekir)

Anlaşma - The Showdown - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Yapım: 2009 / ABD
Tür: Western
Yönetmen: Jim Conover
Senaryo: Jim Conover
Görüntü Yönetmeni: Todd Pilon, Ron Stuber , Andres Boulton
Süre: 1 saat 33 dk

Oyuncular:
Ann Hagemann, Ashley Christopher, Bob Handegan, Brian Hayden, Howard Gorman








Düşes- The Duchess - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

On sekizinci yüzyıl sonlarında geçen filmde, dönemin en güzel ve karizmatik kadınlarından olan Düşes Georgiana Cavendish (Keira Knightley) yaşadığı aşk, müsrifliği ve politikaya el atması sonucunda itibarını kaybeder. Devonshire Dükü ile evli olmasına rağmen Earl Grey ile aşk yaşaması, en iyi arkadaşı Leydi Bess Foster, kocası ve kendisi…











Erkek işi - Mieyen Työ - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Karısının ruhsal durumundan endişelenen Juha, işini kaybettiğini ondan gizlemeye karar verir. Günlerini uzaklardaki bir benzin istasyonunda, bu durumdan bir kurtuluş yolu bulmak için düşünerek geçirir. Birdenbire kendini çırılçıplak bir halde, hiç tanımadığı bir kadının saçını tararken bulur. Eski işinde iki günde kazandığı parayı şimdi iki saatte kazanmaktadır. Yaptığından utanmasına ve gitgide daha çok yalan söylemek zorunda kalmasına rağmen arkadaşı Olli’nin de yardımıyla kendini satmaya başlar.







Seven Pounds -Yedi Yaşam - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Yapım :2008, ABD
Tür :Dram
Yönetmen :Gabriele Muccino
Senaryo :Grant Nieporte
Oyuncular :
Barry Pepper, Woody Harrelson, Will Smith, Rosario Dawson, Elpidia Carrillo, Bill Smitrovich, Madison Pettis, Sarah Jane Morris, Robinne Lee, Judyann Elder, Steve Tom, Connor Cruise, Gina Hecht, Joe Nunez, Mashae Alderman, Ryan Ochoa, Bojana Novakovic
Yapımcı :Will Smith, James Lassiter, Todd Black, Steve Tisch, Jason Blumenthal
Görüntü Yönetmeni :Philippe Le Sourd
Müzik :Angelo Milli


Umudunu Kaybetme filminin yönetmeni Gabriele Muccino ile Will Smith’i tekrardan biraraya getiren Yedi Yaşam geçmişinde peşini bırakmayan bir sırrın kefaretini ödemek için tamamen yabancı yedi kişinin hayatlarını kökten değiştirmeye çalışan bir adamın öyküsünü anlatıyor.


Türkçe Alt Yazılı






Keith - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Yapım : ABD , 2008
Yönetmen : Todd Kessler
Senaryo : David Zabel , Todd Kessler
Tür : Dram , Romantik
Dağıtım : UIP
Gösterim Tarihi : 13 Ekim 2008 , ABD
Dil : İngilizce
Romantizm / Drama Süre: 93dk Yapım Yılı: 2008 Yapımcı: Todd Kessler Oyuncular Elisabeth Harnois Natalie James Applebury Andy Tabitha Brownstone Cynthia Anderson Ron Carlson English Teacher Victoria Chalaya Lea Dennis Cockrum Assistant Principal Jan Devereaux Secretary Michael Bryan French Principal Sassen Jennifer Grey Caroline Tim Halligan Father Courtney Halverson Junior Girl Jordan Lindsay Hamm Sexy Freshman Margo Harshman Brooke





Hep Seni Aradım - Wicker Park - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Tür : Dram , Romantik
Gösterim Tarihi : 16 Mayıs 2008
Yönetmen : Paul McGuigan
Senaryo : Gilles Mimouni , Brandon Boyce
Yapım : 2004,

Oyuncular

Josh Hartnett (Matthew) , Rose Byrne (Alex) , Matthew Lillard (Luke) , Diane Kruger (Lisa) , Christopher Cousins (Daniel) , Jessica Paré (Rebecca) , Vlasta Vrana (Kuyumcu) , Amy Sobol (Ellie) , Ted Whittall (Walter)

Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew birgün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkanının vitrininine bakan bir kız görür…Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur…

Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar…Birgün Matthew eve geri döndüğünde Lisa’yı bulamaz…Yok olmuştur Lisa…

İki yıl geçer…Matthew hayatını yeniden düzenlemeye çalışır…
Luke’un Matthew’a anlatacakları vardır…Bir kıza çılgınca aşık olmuştur…

Bir Kadının Sex Günlüğü (+18) - Film izle

Image Hosted by ImageShack.us

Tür: Dram, Erotik
Yönetmen: Christian Molina
Senaryo: Valérie Tasso, Cuca Canals
Görüntü Yönetmeni: Javier G. Salmones
Müzik: Roque Baños
Yapım: 2008

Oyuncular
Belén Fabra, Leonardo Sbaraglia, Llum Barrera, Geraldine Chaplin

Valére 28 yaşında,iyi eğitimli ve çok çekici bir kadındır. Tüm bunlardan başka, cinsellik konusunda özgürlüğüne düşkün biridir. Sürekli olarak, sonsuz ve doyumsuz cinsel arzularını tatmin edecek birilerini aramaktadır ve istediği herkesle sevişmektedir. Ne zaman seksi bir yaşam biçimi olmaktan çıkarmak istese arzularına engel olamaktadır. Genç kadın hem cinselliği yaşayabileceği hem de kariyer yapabileceği bir alan olarak fahişeliği keşfeder. İki konuda da uç noktalarda deneyimler yaşayacaktır.







Film ara